Στον τελικό η Μπάγερν Μονάχου

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ φιλονείται στο Μόναχο. Η Μπάγερν απέδειξε ότι δεν γίνονταν να χάσει την ευκαιρία. Στις 19 του Μάη λοιπόν φιλοξενεί την Τσέλσι με θέα στην κορυφή της Ευρώπης. Και για όσους δεν κατάλαβαν; Οι Γερμανοί... ξανάρθαν. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Νόιερ η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε στα πέναλτι με 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου και ολοκληρωσε μια τεράστια έκπληξη που ξεκίνησε απο χθες.... Μέσα σε 24 ώρες επι Ισπανικού εδάφους αποκλείστηκαν και τα δύο φαβορί της διοργάνωσης απο τον τελικό. Πρώτα η Μπαρτσελόνα, έπειτα η Ρεάλ.

Η

ατσάλινη Μπάγερν λοιπόν έμεινε όρθια απέναντι στη Ρεάλ, ξεπέρασε το σοκ των δυο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο τέταρτο και πήρε στα πέναλτι (3-1) την πρόκριση που άξιζε από την κανονική διάρκεια του ματς (2-1 υπέρ των Ισπανών με δύο γκολ του Ρονάλντο και ένα του Ρομπέν)!

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Εζίλ (111΄Γκρανέρο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (105΄Ιγκουαΐν), Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Ντι Μαρία (74΄Κακά)

Μπάγερν Μονάχου(Χάινκες): Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί (95΄Μίλερ), Ρόμπεν, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Γκόμες

Keywords
Τυχαία Θέματα