Στον τελικό με εξάρα...

Έφτιαξε το κέφι του, ικανοποίησε τον κόσμο του και έκλεισε απο τον πρώτο και όλας ημιτελικό θέση στον... τελικό. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-2 του Πανθρακικού έχοντας ένα εκπληκτικό επτάλεπτο στο δεύτερο μέρος (48΄-55΄) όπου οι παίκτες του πέτυχαν τέσσερα γκολ.

Σούπερ παιχνίδι λοιπόν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να διαλύει 6-2

τον Πανθρακικό και να εξασφαλίζει από τον πρώτο αγώνα την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου. Αμέτρητες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Κομοτηνής να αντέχει μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Κορυφαίος του αγώνα ο Ιμπαγάσα, ο οποίος δείχνει πως αντέχει και παραμένει ο πιο ποιοτικός παίκτης των «ερυθρολεύκων». Φουστέρ (2), Μήτρογλου (2), Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης σκόραραν για τον Ολυμπιακό, Τζάνης, Λουσέρο για τον Πανθρακικό.Διαιτητής ήταν ο Καλογερόπουλος, ο οποίος «κιτρίνισε» τον Χολέμπας από τον Ολυμπιακό και τον Κασελάν από τον Πανθρακικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοντέστο, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (76' Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42' λ. τρ. Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69' Ιωαννίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Σερφά, Μελίσσης, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης, Κασελάν, Μίνγκας, Μουνάφο (62' Μπαϊκαρά), Λουσέρο, Τζάνης (61' Παπαδόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα