Στους "8" και η Γαλατά

Σπουδαία εμφάνιση, μεγάλη πρόκριση για την Γαλατά Σαράι. Η Τουρκική ομάδα κέρδισε με 3-2 μέσα στην Γερμανία, τη Σάλκε και πήρε με τη σειρά της το εισιτήριο για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς έδινε την εντύπωση ότι οι Γερμανοί είναι το φαβορί. Αυτό όμως δεν αποδείχθηκε στο γήπεδο.

Ακόμη και όταν η Σάλκε άνοιξε το σκορ απόψε στο 17' με τον Νοϊστάντερ. Ο Άλντιτοπ έκανε το 1-1 στο 37΄, ο Γιλμάζ το 1-2 στο 42΄ και ουσιαστικά η ανατροπή ήταν γεγονός. Η Σάλκε ισοφάρισε με

τον Μπαστός στο 63', ενώ είχε δοκάρι στην αμέσως προηγούμενη φάση με σουτ του Χότζερ. Μάλιστα, πίεσε μέχρι το φινάλε για το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση και είχε αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ, όμως, το σημείωσε η Γαλατά με τον Μπουλούτ στο 95', η οποία με το 2-3 στην Γερμανία πήρε τεράστια νίκη-πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το όνειρο συνεχίζεται.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Ουτσίντα, Μάτιπ, Κολάσινατς, Νοϊστάντερ (46' Φουκς), Μπαστός, Χότζερ (85' Μέγερ), Ντράξλερ, Φαρφάν, Πούκι (85' Ομπάσι).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Νουνκέου, Καγιά (79' Ζαν), Εμπουέ, Άλτιντοπ, Ινάν, Μέλο, Ριέρα, Σνάιντερ (70' Άμραμπατ), Ντρογκμπά, Μπουράκ (86' Μπουλούτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα