Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις

Στην πλατεία Κοτζιά, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας για την Πρωτομαγιά. Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο μπροστά στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας,

όπου οι εργαζόμενοι απεργούν εδώ και 6 μήνες. Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις λόγω των στάσεων εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς. Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου θα εκτελούν δρομολόγια από τις 8πμ. Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν 7πμ με 10μμ και τα τρόλεϊ 7.30πμ με 10μμ. Ακινητοποιημένα θα μείνουν, λόγω απεργίας, τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Στα λιμάνια, δεμένα είναι τα πλοία, λόγω της 24ωρης απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων. Κλειστοί θα παραμείνουν οι φούρνοι και τα εμπορικά καταστήματα.

Να απέχουν από κάθε εκλογική διαδικασία καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία παράλληλα προκηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την 1η Μαΐου, μετά την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών η Πρωτομαγιά να είναι εργάσιμη ημέρα για την Αυτοδιοίκηση και τις υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τη διεξαγωγή των εκλογών. 

Keywords
Τυχαία Θέματα