Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών του ΠΑΜΕ

Κλειστήαυτή την ώρα η Αλεξάνδρας, στο ρεύμακυκλοφορίας προς το Πεδίον του Άρεως,λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μελώντου ΠΑΜΕ, για την προσαγωγή των 35συναδέλφων τους, που κατέλαβαν νωρίτερατο γραφείο του Υπουργού Εργασίας. Απότις συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών καιαστυνομικών, που σημειώθηκαν έξω απότο Υπουργείο, τραυματίστηκαν τέσσεριςδιαδηλωτές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στονοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Οι δύο απότους 4 φέρουν τραύματα

στο κεφάλι.

«Η επιδρομή στο Γραφείο του Υπουργού Εργασίας, οι υλικές καταστροφές και οι απειλές εναντίον του Γιάννη Βρούτση είναι πρακτικές που στοχεύουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για τη χώρα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι «τέτοια φαινόμενα δεν θα γίνουν ανεκτά».

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «τους τραυματισμούς, τις συλλήψεις,την άγρια επίθεση που δέχτηκαν δεκάδες συνδικαλιστές εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας, οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα