«Συγνώμη για το Armageddon»

Οσκηνοθέτης του box office και τωνΧρυσών Βατόμουρων, MichaelBay, φαίνεται πως έβγαλε ένα...μεγάλο βάρος από μέσα του που τονβασάνιζε καιρό. Ο δημιουργός των PearlHarbor, Transformers και άλλων ταινιών μετάσεις μεγαλομανίας, δήλωσε στην MiamiHerald πως το Armageddon είναι ηλιγότερο αγαπημένη του ταινία και ζητάεισυγνώμη γι' αυτή.

Όπως θα πει είχαν μόνο

16 εβδομάδεςστη διάθεσή τους για γυρίσματα, γεγονόςπου υπήρξε ένα τεράστιο εμπόδιο και πουαδίκησε το φιλμ. "Θα έκανα ξανάολόκληρο το τρίτο μέρος εάν μπορούσα",θα πει, λέγοντας ακόμα πως ο υπεύθυνοςτων ειδικών εφέ έπαθε νευρικό κλονισμόκαι ήταν εκείνος που ανέλαβε τα πάντα.

Μέχρι που τηλεφώνησε στον James Cameronγια να τον ρωτήσει τι ακριβώς κάνει ότανχειρίζεται μόνος του όλα τα ειδικάεφέ.

Παρά την κατόπιν εορτής ντροπήπου νιώθει ο Bay, η ταινία με ταγεωτρύπανα, τη NASA και τον αστεροειδή(ναι, ναι, αυτό ήταν το concept εάν τοέχετε ξεχάσει...), έφερε κέρδη στο boxoffice της τάξης των 554 εκατ. δολαρίων.Έχοντας budget 140 εκατ. δολ. Κάτιπου σημαίνει δηλαδή πως λυπάται δενλυπάται για το φιλμ του 1998, μάλλον θακοιμηθεί ευχάριστα το βράδυ στη βίλατου, ξεχνώντας σε χρόνο dt τις όποιες"τύψεις" του.

Keywords
Τυχαία Θέματα