Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας,ένας 27χρονος Αφγανός, για απόπειραανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονουΠακιστανού, για καλλιέργεια χασίς καιγια παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώαναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρεςτης περασμένης Παρασκευής στα ΚρεμμύδιαΜεσσηνίας, ο 27χρονος μαζί με ακόμα έναάτομο πήγαν, στο σπίτι που διέμενε ο23χρονος, όπου μετά από επεισόδιο,τραυμάτισαν στο λαιμό με αιχμηρόαντικείμενο τον 23χρονο και τράπηκαν σεφυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΚαλαμάτας, ενώ μετά από έρευνα τωναστυνομικών του τμήματος Πύλου,εντοπίστηκε και συνελήφθη

ο 27χρονος,εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευναςπροέκυψε, ότι οι ανωτέρω μαζί με τον23χρονο καλλιεργούσαν χασισοφυτεία σεδασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, οιαστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχήδεκαπέντε δενδρύλλια χασίς ύψους 0,70έως 1,5 μέτρο, τα οποία εκρίζωσαν καικατέσχεσαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου,σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρηςδιαδικασίας, για καλλιέργεια χασίς καιψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στονΕισαγγελέα Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκρισησυνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθείη ταυτότητα του τρίτου προσώπου καθώςκαι η τυχόν συμμετοχή των παραπάνω σεάλλα παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα