Συμφώνησαν σε βελτιώσεις στο φόρο ακινήτων

Ανοιχτότο ενδεχόμενο για βελτιώσεις σε λογικήβάση στο φόρο ακινήτων άφησε ο πρωθυπουργόςσε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετάτη συνάντηση του με τον αντιπρόεδρο τηςκυβέρνησης που είχε ως αντικείμενο τηνπροετοιμασία ενόψει της έλευσης τηςτρόικας καθώς και την αποτίμηση τηςεπίσκεψης του Ρώσου ΥΠΕΞ στην Αθήνα. Συνομιλώνταςεπίσης με δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλοςκαι αναφερόμενος στο θέμα του ενιαίουφόρου ακινήτων, υπογράμμισε ότι θα είναισυνεχείς οι βελτιώσεις ενώ σχολιάζονταςτις αντιδράσεις βουλευτών επισήμανεοτι είναι σε επαφή

με την κοινωνία καιεκφράζουν την αγωνία της. Ο αντιπρόεδροςτης κυβέρνησης ανέφερε επίσης ότι τόσοοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔκουβαλάνε μεγάλα βάρη ενώ -όπως είπε-άλλοι είναι αυτοί που κάνουν κριτικήεκ του ασφαλούς .

Στοπλαίσιο της προετοιμασίας της κυβέρνησηςαύριο θα πραγματοποιηθούν -σύμφωνα μεπληροφορίες- δυο συσκέψεις υπό τονπρωθυπουργό,παρουσία και του αντιπροέδρουμε αντικείμενο τα ναυπηγεία και το ΕΣΠΑ.Τις επόμενες ημέρες αναμένεται νασυνεδριάσει και το Κυβερνητικό ΣυμβούλιοΜεταρρύθμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα