Συνάντηση Λαμπρινίδη - Οικολόγων Πράσινων

Αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαμπρινίδη.

Σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνάντησης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πρασίνων Γιάννης Χαραλαμπάκης αφού επισήμανε ότι η ελληνική κοινωνία περνάει μια παρά πολύ δύσκολη περίοδο, τόνισε ότι η συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών έχει σαν στόχο να ενημερωθούμε για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό, βαλκανικό και μεσογειακό επίπεδο, οι οποίες αφορούν άμεσα την Ελλάδα,
διότι, όπως είπε, η οικονομική κρίση είναι αλληλένδετη και με τη θέση της χώρας στο παγκόσμιο στερέωμα.

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής κ. Τρεμόπουλος αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και ειδικότερα στο δημοψήφισμα που προανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε: "Το θολό εξαγγελθέν δημοψήφισμα είναι άλλη μια εκβιαστική, αλλά αυτή τη φορά και τυχοδιωκτική κίνηση του κ. Παπανδρέου, που στόχο έχει, εκτός από την κοινή γνώμη και τους οργισμένους πολίτες, φυσικά και να συμμαζέψει την κοινοβουλευτική του ομάδα, αλλά απευθύνεται και στους Ευρωπαίους συνομιλητές του". 
Keywords
Τυχαία Θέματα