Συνάντηση με το Δήμο για το γηπεδικό

Συνάντηση της διοίκησης της ΑΕΚ με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, με θέμα την παρουσίαση του πλάνου για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» θα βρεθούν την Παρασκευή το πρωί στις 10:00 στο γραφείο της Δημάρχου, Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη, ούτως ώστε να συζητήσουν για το νέο γήπεδο της ομάδας στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι εκπρόσωποι της
ΑΕΚ θα παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο ραντεβού, έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το πλάνο τους, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστούν και τα σχέδια του νέου γηπέδου, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει προσπάθειες, ούτως ώστε, ο Ιταλός αρχιτέκτονας Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι και ο Έλληνας συνεργάτης του, Θανάσης Κυρατσούς να δώσουν το «παρών» στην συνάντηση.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Ερασιτεχνικής αναμένεται να προχωρήσει η υπόθεση σύστασης της εταιρίας που θα αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου, με στόχο τα πρώτα έργα να ξεκινήσουν το 2013 και το γήπεδο να είναι έτοιμο μέσα σε 17-18 μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα