Συνάντηση Παπούλια - Καρατζαφέρη

Με τη φράση του Περικλή "οι καιροί ου μενετοί", υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.) Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., λίγο πριν αρχίσει η κατ΄ ιδίαν συνάντηση, σημείωσε ότι "αν και έξω έχει έρθει άνοιξη, κοινωνικά είμαστε ακόμη σε βαρυχειμωνιά" και πρόσθεσε: "Πρέπει να βγάλουμε τον κόσμο απ' αυτόν τον λήθαργο για να κάνουμε κάποια βήματα προς τα εμπρός".

"Οι καιροί επιβάλλουν να είμαστε καλά για να δίνουμε
αγώνες", τόνισε ο Πρόεδρος, για να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης: "Πρέπει να επιστρατεύσει κανείς τον αθλητή, γιατί τώρα η κατάσταση θέλει μόνο αθλητικές προσπάθειες και δη πρωταθλητικές".

Μετά την συνάντηση ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι πρότεινε στον πρόεδρο "μεγαλύτερη συμμετοχή στο δημόσιο γίγνεσθαι". Όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο κ. Παπούλιας "έχει και το κύρος και τη σοβαρότητα και την αποδοχή να δρομολογήσει εξελίξεις".

Κληθείς από τους δημοσιογράφους να διευκρινίσει τι είδους πρωτοβουλίες εννοεί ο κ Καρατζαφέρης περιορίστηκε να πει ότι "δεν θα κάνει υποδείξεις στον Πρόεδρος, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, "γνωρίζει τι είδους πρωτοβουλίες πρέπει να πάρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα