Συνεχίζεται η κόντρα για τη λίστα

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη λίστα Λαγκάρντ, και αφορμή τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για κρυφή Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου - Διώτη, την ημέρα που φέρεται να αντιγράφτηκε το usb με τα σχετικά αρχεία.

Σε

ανακοίνωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου, κάνει λόγο για υπόθεση συνομωσιολογικού χαρακτήρα, για μία ακόμη επιχείρηση σκευωρίας σε εξέλιξη, και διαψεύδει ότι έγινε συνάντηση με αυτό το περιεχόμενο.

Ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Mε συνέντευξή του στη Realnews εκτιμά, ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο ισχυρό και πιο ωφελημένο από αυτή τη διαμάχη. Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό το ΠΑΣΟΚ να είναι εμπροσθοφυλακή στην αντιπαράθεση μαζί του.

Αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες και του Ευάγγελου Βενιζέλου στο χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ βλέπει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης,ο οποίος μιλώντας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο σύστασης και εξεταστικής επιτροπής για το θέμα.

Εν τω μεταξύ, κρίσιμες καταθέσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς για το θέμα της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, δίνουν αύριο οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάνης Διώτης και Ιωάννης Καπελέρης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το περιβάλλον του Γιάννη Διώτη, διαμηνύεται ότι ο ίδιος ούτε αλλοίωσε ούτε έχει αντιγράψει τη λίστα και για το λόγο αυτό θα ζητήσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο στικάκι.

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ θα καταθέσει γραπτό υπόμνημα στους οικονομικούς εισαγγελείς αύριο ή το αργότερα την Τρίτη, ενώ ανάλογο υπόμνημα θα καταθέσει και ο προκάτοχός του στο ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα