Συνέδριο των Ανώνυμων Υπερφάγων στην Αθήνα

Τριήμερο συνέδριο των Ανώνυμων Υπερφάγων Ελλάδος, με τίτλο «Βήματα ανάρρωσης μια μέρα τη φορά», διεξάγεται από τις 25 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2013, στο αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.

Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι είναι μία αδελφότητα ατόμων που μοιράζονται λύσεις για το πρόβλημα της ψυχαναγκαστικής υπερφαγίας, βουλιμίας ή ανορεξίας.

Από την πρώτη συνάντηση τον Ιανουάριο του 1960 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ μέχρι σήμερα που γίνονται, κάθε εβδομάδα, περίπου
6500 συναντήσεις ΑΥ σε ολόκληρο τον κόσμο, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν βρει λύση για το κοινό τους πρόβλημα, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα 12 Βημάτων, σύμφωνα με το μοντέλο των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Δεν υπάρχουν συνδρομές ή εγγραφές για να γίνει κάποιος μέλος των ΑΥ. Αρκεί η επιθυμία να σταματήσει να τρώει ψυχαναγκαστικά. Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι δεν συνδέονται με καμία δημόσια ή ιδιωτική οργάνωση, πολιτική κίνηση ή θρησκευτικό δόγμα.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να γίνει μία πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα των Ανώνυμων Υπερφάγων.

Πιστεύετε ότι μπορεί να είστε οι ίδιοι ψυχαναγκαστικοί υπερφάγοι; Ανησυχείτε για κάποιον φίλο, συγγενή, ασθενή, μαθητή, πελάτη ή άλλο άτομο του περιβάλλοντός σας; Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Το 4ο Συνέδριο Α.Υ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α (Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων)

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης: Ακαδημίας 50

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους www.anonymoi-yperfagoi.com ή www.oa.org, ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2130388328.
Keywords
Τυχαία Θέματα