Σύντομα νέα ταμπλέτα

Με την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone δεν είναι καθόλου περίεργο το ότι πολλοί ανταγωνιστές της αμερικάνικης εταιρείας ήδη έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν ανακοινώσεις και παρουσιάσεις των μελλοντικών συσκευών τους.

Από αυτούς βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η Samsung, για πολλούς ο κύριος ανταγωνιστής της Apple. Η Κορεάτικη εταιρεία, μέσω των

γραφείων της στην Βόρεια Αμερική ανακοίνωσε πως σχεδιάζει ένα νέο Galaxy Event στις 15 Αυγούστου. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται να προβεί σε μια «σημαντική ανακοίνωση», κάτι που συνήθως μεταφράζεται στην ανακοίνωση μιας νέας συσκευής, smartphone ή tablet.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Engadget τώρα, είναι σίγουρο πως θα δούμε μια νέα συσκευή στην σειρά Galaxy, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε καν για τον τύπο της. Η πιθανότητα να πρόκειται για νέο smartphone είναι αρκετά μικρή, αν αναλογιστούμε πως το Galaxy SIII κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες ενώ το Nexus δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο. Το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα νέο tablet, σίγουρα δεν θα είναι για το Galaxy Note 2 το οποίο θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστό event στα τέλη Αυγούστου ενώ το Galaxy Note 10.1 έχει ήδη ανακοινωθεί.

Με την επικείμενη κυκλοφορία του Kindle Fire 2 και την επιτυχία του Nexus 7 είναι πολύ πιθανό η Samsung να θέλει να λανσάρει ένα ανανεωμένο Tab το οποίο έχει ήδη κλείσει χρόνο κυκλοφορίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με την κυκλοφορία τόσων συσκευών από Amazon, Microsoft, HTC, Google και Samsung μέσα στο φθινόπωρο, η Apple ήδη δέχεται αρκετή πίεση για να παρουσιάσει συσκευές που θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα