«Τα χρώματα της Ειρήνης»

Η ομαδική έκθεση με τίτλο «Τα χρώματα της Ειρήνης», φιλοξενείται μέχρι και τις 27 Ιουνίου στο πολιτιστικό κέντρο του Δ. Αθηναίων Μελίνα, Ηρακλειδών 66 στο Θησείο στο πλαίσιο του 14ου Art Eco Festival.

Η ομαδική έκθεση «Τα χρώματα της Ειρήνης», πραγματοποιείται από 22 Μαΐου έως τις  7 Ιουνίου

στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» στο πλαίσιο του 14ου Eco Art Festival.
Διοργανωτές της έκθεσης είναι ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή» σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Δίκτυο Forum Weltoffen που εδρεύει στη Βιέννη.

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες από διάφορες χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Σλοβακία, Αυστρία, Γερμανία, Αλβανία και Γαλλία) και μέσα από τους έργα τους αναδεικνύεται η μοναδικότητα του εκάστοτε δημιουργού.
Στόχος της παρουσίασης είναι η προαγωγή του πολιτισμικού πλούτου της Ευρώπης και η προώθηση των πολιτιστικών ανταλλαγών μέσα από τη διαφορετικότητα της κουλτούρας. Επίσης, δίνεται στους καλλιτέχνες η ευκαιρία της έκφρασης και η δυνατότητα συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης διαφόρων πολιτισμών.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι εξής:
Aurel Vlad, Edi Rama, Fate Velaj, Hannes Swoboda, Robert Kabas, Young-Cha Kim, Ingrid Zamecnikova, Marie Francoise Poutays και Σύνη Παπαγιάννη.   

Για την έκθεση, στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, μίλησε στον Αθήνα 984 και στη Νικολέτα Μακρή η πρόεδρος της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Ομάδα Καθαρή»,  Κάρλα Μανολοπούλου.

Θα είναι ανοιχτή Τρίτη με Κυριακή από τις 10 το πρωί. Είσοδος ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα