Τελευταία ευκαιρία

Το τελευταίο του χαρτί στην σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας παίζει απόψε στις 22:05 ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι στο «Γιαντ Ελιάου».Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς, προκειμένου να ισοφαρίσουν το μεταξύ τους επιμέρους σκορ των αγώνων σε 2-2. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή ήττας, η ομάδα του Τελ Αβίβ παίρνει την πρόκριση για το Φάιναλ-4 της Κωνσταντινούπολης και το «τριφύλλι» χάνει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Παρά το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός

βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιδιώξει οι παίκτες του να αγωνιστούν με συγκέντρωση και χωρίς άγχος, αφού είναι πιο έμπειροι ως σύνολο και έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως αντέχουν στην πίεση.

Ο ενθουσιασμός στον αντίποδα θα είναι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ. Η νίκη της Μακάμπι στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο πρώτο στο Τελ Αβίβ, την έβαλε στη θέση του οδηγού και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση και την εκδίκηση στους «πράσινους» για τον τίτλο που της στέρησαν πέρσι στο τελικό του Φάιναλ-4 της Βαρκελώνης.

Αγωνιστικά και οι δυο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Την τριάδα των διαιτητών συνθέτουν οι Καρλ Γιούνγκεμπραντ από την Φινλανδία, Μπόρις Ρίζικ από την Ουκρανία και Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ την Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα