Τελέστηκε το μνημόσυνο του Γ. Κεφαλογιάννη

 Σαράντα μέρες πέρασαν από τη ώρα που έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, βουλευτής και επί χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Στη μονή της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο, χοροστατούντος του επισκόπου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου, τελέστηκε σήμερα το 40ήμερο μνημόσυνο, παρουσία στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, συγγενών και φίλων του πολιτικού και της οικογένειάς του.

Ως

άνθρωπο με μεγάλη αξιοπρέπεια και αφοσιωμένο στον τόπο του, που σφράγισε με την παρουσία του και τις προσπάθειές του την αναπτυξιακή πορεία του Ρεθύμνου και όχι μόνο, χαρακτήρισε ο βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης τον Γιάννη Κεφαλογιάννη. «Το όραμά του για την Κρήτη, αλλά και η ζωή του είναι παράδειγμα για τους νέους που ασχολούνται με την πολιτική», σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα με πάθος για την πατρίδα του το οποίο κανείς δεν παραγνωρίζει. Αφοσιωμένος στον συνάνθρωπό του και σταθερός στις αξίες του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα