Θα δώσω την μάχη μαζί με τον Βενιζέλο

Κίνηση ανατροπής των δεδομένων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με την δήλωση συμπόρευσης του Α. Λοβέρδου με τον Ευ. Βενιζέλο στην κούρσα διαδοχής. «Θα πορευτούμε μαζί με τον Βαγγέλη. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τις προτάσεις μου για τη νέα φιλοσοφία που

θα πρέπει να έχει το κόμμα» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος, αμέσως μετά το πέρας της επίσημης συνέντευξης τύπου των δυο υπουργών για θέματα κυβερνητικής πολιτικής.Με αυτή την κίνηση του ο υπουργός Υγείας θέτει ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός κούρσας για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και τάσσεται στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάτι το οποίο είχε συμβεί και στις εσωκομματικές εκλογές το 2007. 

Επισήμως το τετ-α-τετ μεταξύ των δύο ανδρών έγινε για θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση του υπουργείου Υγείας σε σχέση με την τρόικα και ειδικότερα τις δαπάνες για τα φάρμακα.  
 
Το ραντεβού δεν ήταν προγραμματισμένο και ξάφνιασε αρκετούς. Σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε με τον Ηλία Μόσιαλο ενώ χθες το βράδυ ο Κώστας Σκανδαλίδης είδε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα