«Θα ειπωθούν όλα»

Νέες βολές κατά ΠΑΣΟΚκαι ΝΔ εξαπολύει ο προφυλακισμένοςπρώην υπουργός Ά.Τσοχατζόπουλος,κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγία, ενώπαράλληλα δηλώνει αθώος, διαμηνύονταςπως στο φυσικό δικαστή «πρέπει και θαειπωθούν όλα».

Ολόκληρη η δήλωση:

Μπροστά στις κάλπεςπου βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες,απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φωςπαντού και για όλους, αυτοκριτική καιανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τηστάση και το έργο του μέχρι τώρα.

Ερωτώ, λοιπόν, σήμεραξανά: Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίεςτων

δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουνκαι να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές'ανθρωποφαγίας' και εξόντωσης, πολιτικά,κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά,των κομματικών αντιπάλων;

Είμαι βέβαιος και πάλιότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστατέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλαέκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνημε την τελεσίδικη απόφαση του ΔικαστικούΣυμβουλίου του Ανωτάτου ΕιδικούΔικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, ότανκήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη τηνάσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής γιαπαθητική δωροδοκία εναντίον μου.

Τότε που με τιςεσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚκαι ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολοσχεδόν του Κοινοβουλίου. Άρα στην πράξηπροωθούν μια πρωτοφανή πολιτική δίωξημε νομικό μανδύα, που τυπικά έχει στόχοεμένα, στην ουσία όμως μετατρέπει σεθύματα όλα τα μέλη της οικογένειάς μου,ακόμη και τα ανήλικα παιδιά.

Η χθεσινή αυθαίρετηεπιβολή από τον Ανακριτή και τονΕισαγγελέα προσωρινής κράτησης στησύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου έγινε μεπλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει οΚώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά καιχωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάροςτης.

Έγινε με πλήρη αγνόησητου γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτριατου διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκεμε απόλυτα διαφανείς όρους, με τραπεζικόδανεισμό ύψους 850.000 ευρώ -με εμένα εγγυητήστα τραπεζικά συμβόλαια δανείου, καθώςκαι στις υποθήκες που έχουν εγγραφείστα υποθηκοφυλακείο-, και σταδιακήκαταβολή του υπόλοιπου τιμήματος των450.000 ευρώ, -αποκλειστικά από ίδιουςπόρους που καλύπτονται από τα εισοδήματαόλων των προηγούμενων ετών, όπως έχουνδηλωθεί στις φορολογικές μας δηλώσεις-,στη διάρκεια της τριετίας 2006-2009 προς τασυνεργεία που ολοκλήρωσαν τις κατασκευέςτου σπιτιού.

Πέραν τούτου, όμως,ουδεμία σχέση έχει εκείνη με οποιοδήποτεάλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό,τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνηστο πλαίσιο της έρευνάς της.

Το μόνο, για το οποίοέχει την απόλυτη ευθύνη, είναι νααναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώςκαι να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειάτης.

Πέραν της τελεσίδικηςνομικής κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίουτου ΑΕΔ, και στην πράξη, όπως βεβαίωσανοι ελεγκτικές Αρχές του ΣΔΟΕ και τηςΔικαιοσύνης στη Βουλή, καμία σχέση δενυπάρχει ούτε με δωροδοκίες, ούτε με'ξέπλυμα βρώμικου χρήματος'. Έτσι,εφαρμόζοντας έμπρακτα τη θεωρία της'οικογενειακής ευθύνης', εξελίσσεται η'επιχείρηση προσωρινής κράτησης'. Μετάαπό έμενα τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μουΑρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών,προχτές, με την απαράδεκτη πρ

Keywords
Τυχαία Θέματα