«Θέλω να φέρω ξανά τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες»

Αποφασισμένος να φέρει τον ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

«Η ιστορία της ομάδας δεν ξαναγράφεται, αλλά θέλω να φέρω ξανά τις επιτυχίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Πιστεύω σε κάποιο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ δε θα χρωστάει σε κανέναν».

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του ομογενούς επιχειρηματίας ήταν η εξής: «Αν είχα έρθει το 2006, σας διαβεβαιώνω ότι ο Ολυμπιακός

θα είχε άλλη θέση». «Οι μεγάλες ιδέες αγαπούν τη μεγάλη σιωπή», το σχόλιό του για τα όσα έχουν ακουστεί για την Gazprom.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο για νέο γήπεδο της ομάδας, υπογράμμισε: «Οταν έχεις ζήσει σε ένα σπίτι, πως θα πας να ζήσεις σε ένα καινούργιο; Θα το κάνω πολύ προσεκτικά».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση του ΠΑΟΚ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, τόνισε: «Θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές, αλλά δε θα είναι υπερβολικά ακριβοί, γιατί η ομάδα δεν τους έχει ανάγκη».

Δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη κάθισαν ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Δώνης, ενώ στην αίθουσα βρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας από τους παίκτες παρόντες ήταν οι Λίνο, Γεωργιάδης, Κάτσε και Λόρενς.

Πηγή:Sportfm

Keywords
Τυχαία Θέματα