Θρύλος για... τριπλό χτύπημα

Όχι μια, αλλά τρεις διαφορετικές... μεταγραφικές ιστορίες τρέχει ο Ολυμπιακός. Και μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις. Για τον Άλαν Πουλίδο, τον Κώστα Φορτούνη, τον Πάπα Ντιόπ. Μιας "τρόικας" που φλερτάρει έντονα με το μεγάλο λιμάνι.
Προχωρά ο Ολυμπιακός τον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Και όπως φαίνεται προχωρά με συμφωνίες, που λίαν συντόμως θα πάρουν την μορφή επίσημων ανακοινώσεων, δίνοντας μια

πολύ σημαντική «αφετηρία» από τον Μάη και όλας στην διαδικασία ενίσχυσης, εν όψει της νέας περιόδου.


Οι Ερυθρόλευκοι ως γνωστόν έχουν ήδη «κλείσει» τον Άλαν Πουλίδο και ουσιαστικά περιμένουν από τον παίκτη το αντίγραφο του τελευταίου συμβολαίου του με την Τίγκρες που αποδεικνύει ότι είναι ελεύθερος για να τον εντάξουν και τυπικά στο ρόστερ τους.

Παράλληλα έχουν ουσιαστικά «καλύψει» το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ως την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στο μεγάλο λιμάνι. Η Καϊζερσλάουτερν δεν μπόρεσε να ανέβει στο τρένο της επιστροφής για την Μπουντεσλίγκα, ο Φορτούνης δεν είχε φέτος την καλύτερη δυνατή σεζόν (17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μόλις οι 5 σαν βασικός) οπότε οι Γερμανοί δεν έχουν τις... περσινές απαιτήσεις (3,5 εκατ ευρώ) ώστε να παραχωρήσουν τον 22άχρονο μέσο.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη περίπτωση που ο Ολυμπιακός φαίνεται να πλησιάζει. Και αυτή είναι ίσως η πιο «επώνυμη» από αυτή την... τρόικα. Ο Πάπα Ντιόπ της Λεβάντε. Ο 28άχρονος κεντρικός χαφ από τη Σενεγάλη, με το γαλλικό διαβατήριο και την πολυετή θητεία του στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με την Λεβάντε. Και ότι έχουν πάρει ήδη το «οκ» του ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα