Τη νίκη θέλει η Ελλάδα

Το πιο δύσκολο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014 δίνει η Ελλάδα απόψε (21:45, MEGA), απέναντι στη Βοσνία στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Η Εθνική μας ομάδα καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς και να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου, αντιμετωπίζοντας την πολύ δυνατή Βοσνία. Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε στις προπονήσεις ότι, παρά τις απουσίες των τραυματισμένων Χολέβα, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου και του ασθενή Κυριάκου
Παπαδόπουλου, δεν θα φοβηθεί το παιχνίδι, αλλά θα διεκδικήσει από το ξεκίνημα του αγώνα τη νίκη, παρατάσσοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με σύστημα 4-4-2 και Γκέκα, Σαμαρά επιθετικό δίδυμο.

Στο χώρο του κέντρου αναμένεται να παίξουν οι Μανιάτης, Φορτούνης, Κατσουράνης και Τζιόλης. Την ελληνική εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ενώ στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος και  το δίδυμο των στόπερ θα αποτελέσουν οι Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Γιώργος Καραγκούνης, που επέστρεψε στην αποστολή μετά το Euro 2012, ενώ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, αγωνιζόμενος για 121 παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα