Τιμάει το Νίκο Γκάλη η UEFA

Την πρόθεση της UEFA να τον τιμήσει σε κάποιο από τα σημαντικά της events είχε πρώτος γνωστοποιήσει στον μεγάλο Νίκο Γκάλη ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Οταν μάλιστα είχε ρωτήσει τους Μισέλ Πλατινί και Τζιάνι Ινφαντίνο για να συναποφασίσουν το... «πότε και πού» και οι δύο κορυφαίοι παράγοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου του είχαν πει με ένα στόμα:

«Θα τον καλέσουμε στην κορυφαία ετήσια δραστηριότητα της UEFA που είναι ο τελικός του Champions League.

Η πρόσκληση θα γίνει για τον επόμενο τελικό στο Λονδίνο τον Μάιο του 2013»... Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά και στη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Γκάλη τον Ιούλιο στη Μύκονο ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης τον προσκάλεσε με πάσα επισημότητα στον τελικό του Champions League στο «Γουέμπλεϊ»!

   
Το εκπληκτικό είναι ότι εκτός βεβαίως από τον Ελληνα παράγοντα (που θυμάται ότι είχε παρακολουθήσει τον Νίκο Γκάλη σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Αρη στο γήπεδο του Πανελληνίου), ακόμα πιο φανατικοί θαυμαστές του προέκυψαν τόσο ο Μισέλ Πλατινί όσο και ο Τζιάνι Ινφαντίνο που... διαφώνησαν μεταξύ τους για το ποιος είναι περισσότερο φίλος και γνώστης του μπάσκετ!
Ο Μισέλ Πλατινί μάλιστα εκφράζει την απορία του για το γεγονός ότι μία τόσο μεγάλη αθλητική προσωπικότητα, όπως ο Νίκος Γκάλης, δεν έχει τιμηθεί όπως θα του άρμοζε στην ίδια του τη χώρα και θεωρεί βεβαίως ως το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η UEFA για να τον τιμήσει, αν και... προέρχεται από άλλο σπορ, ήταν να τον καλέσει, ανάμεσα σε άλλες πολύ σημαντικές προσωπικότητες, σε έναν τελικό Champions League.

Πηγή:Sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα