Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στα ντιμπέιτ

Απάντηση στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή δύο τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά και ακόμη δύο ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ζητά από τη ΝΔ η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Τονίζει, μάλιστα, ότι «οι προτάσεις έχουν γίνει
εδώ και δεκαπέντε ημέρες και πως η ίδια έστειλε, το Σάββατο, σχετική επιστολή προς τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, χωρίς ακόμη να έχει λάβει απάντηση.

«Ας μας απαντήσει έστω και τώρα η ΝΔ για τη διεξαγωγή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων που έχουμε ζητήσει ενόψει των εκλογών», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση φιλίας στην Αριστερά με αφορμή το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών, καλώντας τα κόμματα της Αριστεράς να εγκαταλείψουν την στείρα άρνηση και την ισοπέδωση και να προκρίνουν ρεαλιστικές λύσεις για το μέλλον της χώρας.

Αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ενώ την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στην πρώτη προεκλογική ανοιχτή συγκέντρωση του κινήματος στο χώρο του λιμένος Θεσσαλονίκης.

Μια ημέρα πριν, το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κωδικοποιήσει σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα τους κύριους άξονες του πράσινου κυβερνητικού προγράμματος.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων.
Keywords
Τυχαία Θέματα