«Τρέμει» και πάλι το ρεκόρ του Μίλερ

Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι τελικά σοβαρός και μπορεί να προλάβει ακόμα και το κυριακάτικο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μπέτις.

Από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ο τραυματισμός του Μέσι στο αριστερό γόνατο κόντρα στην Μπενφίκα δεν είναι σοβαρός. Τα αρμόδια στελέχη των «μπλαουγκράνα» διαπίστωσαν ένα οστικό οίδημα στο έξω μέρος του αριστερού γονάτου, το οποίο δεν προκαλεί ανησυχία.

Πλέον αναφέρεται πως ο 25χρονος Αργεντινός είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα και στον επόμενο αγώνα του ισπανικού
πρωταθλήματος, ο οποίος είναι εναντίον της Μπέτις. Πάντως υπάρχει ενδεχόμενο προφύλαξης του χαρισματικού ποδοσφαιριστή στο συγκεκριμένο ματς.

Είναι σχεδόν δεδομένο, όμως, πως ο Μέσι θα προλάβει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα εντός του 2012. Δηλαδή υπάρχει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο, ώστε να καταρρίψει το ρεκόρ τω 85 γκολ, που διατηρεί ο Γκερντ Μίλερ από το 1972. Άλλωστε χρειάζεται δύο τέρματα, ενώ ο σύλλογος της Βαρκελώνης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Κόρντομπα (12/12), Ατλέτικο Μαδρίτης (16/12), Κόρντομπα (19/12) και Ρεάλ Βαγιαδολίδ (22/12), πριν φύγει το 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα