Τρέξτε στους γείτονες

Με το σύνθημα «Εξοικονόμησε χρήματα, νοίκιασε το από τον γείτονα σου αντί το αγοράσεις», το Freegler.com,είναι ένα site που μας παροτρύνει να μην αγοράζουμε τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούμε συχνά, αλλά να τις νοικιάζουμε.

Για παράδειγμα μερικά από τα είδη κάμπινγκ και αθλητικών ειδών, εξοπλισμό κηπουρικής, είδη κουζίνας, ηλεκτρικά εργαλεία, που δεν είναι σε καθημερινή χρήση αλλά πιάνουν μεγάλο χώρο στο σπίτι και κοστίζουν, μπορούμε να τα πάρουμε έναντι μισθώματος.

Η κοινωνία μας σήμερα παράγει ένα τεράστιο πλεόνασμα των αγαθών

και των πραγμάτων, τα περισσότερα από τα οποία αγοράζονται, χρησιμοποιούνται μια φορά και μετά ξεχνιούνται. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν συσσωρευμένα τα φορτία των ειδών αυτών με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν τους χώρους γύρω από τα σπίτια και του χώρου εργασίας τους.

Με έναν πλανήτη που αγωνίζεται να διατηρηθεί η κατανάλωση,  θα πρέπει συλλογικά να δράσουμε και να βρούμε μία πιο έξυπνη λύση, χωρίς ν' αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και γιατί όχι γλυτώνοντας χρήματα από τον προϋπολογισμό της οικογένειας ή της επιχείρησης μας.

Το Freegler, λοιπόν, σε απαλλάσσει από το να αγοράσεις ένα πολυεργαλείο για να κρεμάσεις μερικές φωτογραφίες π.χ, και να μην το χρησιμοποιήσεις ξανά, ποτέ, και σου δίνει τη δυνατότητα να το νοικιάσεις από ένα γείτονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα