Τσίπρας εναντίον κυβέρνησης για ΑΤΕ

Αντίθετος με την απορρόφηση της ΑΤΕ από την Τράπεζα Πειραιώς εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, κατά την συνάντηση του με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ

δεν αναγνωρίζει την απόφαση για την μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς και θα αγωνιστεί για να αντιστρέψει αυτή την εξέλιξη  δηλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, τον οποιον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις και να μην κρύβεται, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Εξαπολύοντας οξύτατη επίθεση κατά του διοικητή τής Τράπεζας της Ελλάδας και των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο Γ. Προβόπουλος, ο Α. Σαμαράς, ο Ευ. Βενιζέλος και ο Φ. Κουβέλης είναι για το βραβείο Γκίνες, γιατί κατάφεραν και εκποίησαν μια κερδοφόρο τράπεζα και την έδωσαν δώρο σε μία ιδιωτική τράπεζα, που έχει παθητικό και είναι μη βιώσιμη. Αντί η ΑΤΕ να απορροφήσει την Πειραιώς, έχουμε το ανάποδο, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει ότι μας κυβερνά μια πτωχευμένη τραπεζοκρατία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα