Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Το ζευγάρι του φετινού τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι, αναμένεται να γίνει γνωστό απόψε μετά την ολοκλήρωση των δυο επαναληπτικών ημιτελικών.Στη Βαλένθια η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται στις 22:05 την Ατλέτικο στη ρεβάνς του 4-2, με το οποίο είχε ηττηθεί στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο οποίος εμφανίζεται συνεχώς τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ αναφορικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό,

θέλει δυο τέρματα, χωρίς να δεχθεί κανένα, προκειμένου να πάρει το μεγάλο «εισιτήριο» για τον τελικό. Στον αντίποδα οι «ροχιμπλάνκος» προκρίνονται ακόμα και με ήττα, αρκεί αυτή να έρθει με ένα μόνο γκολ διαφορά.

Και οι δυο ομάδες έχουν απουσίες, αφού στη Βαλένθια δεν υπολογίζουν στον Μπανέγκα, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λόπεθ και Σίλβιο.

Πιο λεπτές είναι οι ισορροπίες στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 22:05, καθώς στο πρώτο μεταξύ τους ματς οι Πορτογάλοι είχαν επικρατήσει με 2-1 και έτσι οι Βάσκοι θέλουν νίκη με 1-0 για να προκριθούν.

Ο Όσκαρ Ντε Μάρκος θα απουσιάσει από την 11αδα της Αθλέτικ λόγω καρτών, ενώ από την άλλη πλευρά, στην Σπόρτινγκ δεν υπολογίζουν στον τραυματία Ρινάουντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα