Ξαναχτύπησαν οι Anonymous

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές, καθώς πληροφορίες που κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου, αναφέρουν ότι Έλληνες χάκερς, υποστηρικτές των Anonymous κατάφεραν να «μπουν» στα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, αλλά και σε πανεπιστήμια.

Οι Anonymous ξαναχτύπησαν και μάλιστα δυναμικά διαρρέοντας στο διαδίκτυο δημόσια έγγραφα από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, το δηματολόγιο Καρδίτσας και

τα ΤΕΙ Καβάλας.

Οι πληροφορίες για το ηλεκτρονικό χτύπημα διέρρευσαν στο διαδίκτυο και η ελληνική αστυνομία, αν και γνώριζε την επίθεση αρκετές ημέρες, ούτε διαβεβαιώνει ούτε διαψεύδει μέχρι στιγμής την ηλεκτρονική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι χακερς κατάφεραν και έσπασαν servers με  υψηλή ασφάλεια και όλοι ήταν συνδεδεμένοι με το κρατικό δίκτυο σύζευξης.

Τα έγγραφα που κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση  προέρχονται από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους και συγκεκριμένα από  την Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού.

Με μήνυμά τους οι Anonymous στρέφονται κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος ενώ απειλούν και με νέες επιθέσεις καθώς ισχυρίζονται ότι διαθέτουν πρόσβαση και σε άλλους δήμους, υπουργεία, τηλεφωνικά κέντρα ακόμα και κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση ερευνάται  από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία εκτιμά ότι πρόκειται για συντονισμένη επίθεση τόσο από την χώρα μας όσο και από το εξωτερικό

Keywords
Τυχαία Θέματα