Ξεχωρίζει το Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου

Να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την ΕΑΠ, στις 18:00, στο Μελίνα Μερκούρη. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους μέσω της αυριανής αναμέτρησης. Η Ε.Α.Π έχει δημιουργήσει παράδοση στο Ρέντη τα τελευταία χρόνια καθώς μετρά 3 νίκες σε 4 παιχνίδια.

«Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες. Κάθε ομάδα προσπαθεί να εξαντλεί κάθε πιθανότητα που

έχει να μας κόψει βαθμούς. Άλλωστε όταν παίζουν με τον πρωταθλητή δεν έχουν άγχος. Η Πάτρα εξάλλου, είναι μία επικίνδυνη ομάδα και δεν ξεχνάμε ότι στο παρελθόν μας έχει δημιουργήσει προβλήματα και μέσα στο Ρέντη. Εμείς πρέπει να παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα προκειμένου, μαζί με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, να πάρουμε το τρίποντο της νίκη και να αποχαιρετήσουμε όμορφα το 2011», δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού ο Παύλος Κουζούνης.

Στην ομάδα της ΕΑΠ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον Γιώργο Χριστόπουλο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Δεν χωρά ιδιαίτερη συζήτηση για το πόσο δύσκολο έργο έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι μια από τις δυνατότητες ομάδες στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι ύστερα από την αποχώρηση του Αντρίου Πίνκ, θα αγωνιστούμε με δυο ξένους, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας αλλά όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής όμως που ξεχωρίζει είναι αυτό του Φοίνικα με τον Παμβοχαϊκό που θα γίνει στο κλειστό Δημήτριος Βικέλας.

Οι δυο ομάδες είχαν ξεκινήσει το 2011 με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ερμούπολη για την 8η αγωνιστική της Α2 και ολοκληρώνουν το έτος πάλι με το μεταξύ τους παιχνίδι αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική της Α1.

Για τους γηπεδούχους χθες το βράδυ ο Αντέλκο Ντάγκουμπιτς έκανε ένεση με σκοπό να μπορέσει να παίξει. Δύσκολο όμως καθώς και στην τελευταία προπόνηση ο αθλητής ένιωσε ενοχλήσεις.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και στον Παμβοχαϊκό με τον Λούκας Σζάρεκ να μην ακολουθεί την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

«Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και δεδομένου ότι ακόμη δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος κι έχουμε μπροστά μας και τα πλέι οφ είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ντέρμπι κορυφής. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο στόχος παραμένει ίδιος και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε» τόνισε ο Νίκος Νεόφυτος.

«Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι παίζει ο 3ος με τον 4ο και δεν το βλέπουμε έτσι το παιχνίδι. Εμείς δεν είμαστε το φαβορί, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς για την εξέλιξη της ομάδας και το μόνο που με απασχολεί είναι το τάιμινγκ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αφού λόγω του εορταστικού κλίματος, θέλω να μην παρασυρθούμε και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι» δήλωσε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα