Ξεκινάει η «επίσημη αγαπημένη»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών από σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία της, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας.
Το πρωί γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις στους διεθνείς, ενώ το απόγευμα (18:00) θα διεξαχθεί η πρώτη από τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λιθουανία, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά.

Στις 16 Ιουνίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στο Κάουκας και στις 17 θα παίξει με τους Λιθουανούς.

Στο πρώτο ραντεβού της Εθνική μας θα δώσουν το "παρών" οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας, Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής και Μάικ Μπράμος.

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσει ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος συμμετέχει με την Εφές στην τελική φάση του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μπεσίκτας, αλλά και οι Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης.

Μάλιστα ο τελευταίος, υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στον πρώτο τελικό με την Σιένα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα