Υπόκλιση Μουρίνιο στην Εθνική ομάδα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποκλίθηκε στην Εθνική μετά το «διπλό» της Μπρατισλάβας με 1-0 επί της Σλοβακίας, αν και πραγματόποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου. «Μπορεί οι παίκτες σου να μην παίζουν στη Ρεάλ, αλλά έχεις ομάδα με αρχ...». Αυτό το μήνυμα-υπόκλιση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάλθηκε στο κινητό του Φερνάντο Σάντος μετά το «διπλό» επί της Σλοβακίας και αποστολέας ήταν ο τεχνικός της «βασίλισσας», ο οποίος απ' ό,τι φάνηκε, είδε το ματς και επιβεβαίωσε αυτό που η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει. Ο,τι
η Εθνική μπορεί να μην έχει τον παίκτη-σταρ, αλλά είναι ομάδα με προσωπικότητα.

Μουρίνιο και Σάντος δεν γνωρίζονται μόνο λόγω εθνικότητας, αλλά έχουν βρεθεί αντίπαλοι και στο γήπεδο και μάλιστα δύο φορές, σχεδόν 10 χρόνια πριν.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2003-04 - στο φινάλε της περιόδου, όταν ο Μουρίνιο κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Συναντήθηκαν στο «Ντας Αντας» του Πόρτο και οι γηπεδούχοι του Μουρίνιο νίκησαν με 4-1 την Σπόρτινγκ του Σάντος.

Στο ματς του β΄ γύρου, στο «Αλβαλάδε» (31/1/2004), οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ της Σπόρτινγκ, διότι συνέχισαν το παιχνίδι ενώ υπήρχε στο έδαφος πεσμένος παίκτης των «δράκων».
Keywords
Τυχαία Θέματα