10 cool sports για να «χτυπήσετε» τη ζέστη!

Η γυμνάστρια και personal trainer Χριστίνα Πανταζοπούλου μας δίνει τις πιο δροσερές και fit εναλλακτικές για να γυμναστούμε διασκεδάζοντας, ακόμα και μέσα στον καύσωνα.

Ο υδράργυρος έχει ανέβει επικίνδυνα αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω γιατί ακόμα και με αυτό τον καιρό υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να συνεχίσετε να γυμνάζεστε -και να το διασκεδάζετε. Σας παρουσιάζουμε 10 δροσερά αθλήματα- δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε δίπλα ή μέσα στο νερό. Τι πιο COOL!

Aqua gym. Μπορείτε

να το βρείτε σε μεγάλα γυμναστήριο ή health clubs, σε ξενοδοχεία ακόμα και σε παραλίες. Η άσκηση είναι αερόβια αλλά περιλαμβάνει και ασκήσεις ενδυνάμωσης με ειδικό εξοπλισμό. Μπορείτε όμως να μάθετε κάποιες κινήσεις και να τις εκτελέσετε μόνοι σας στην θάλασσα.

• Swimming. Προσοχή, πρέπει να κολυμπήσετε συνεχόμενα για τουλάχιστον 20'-30' για να πείτε ότι γυμναστήκατε και όχι να τσαλαβουτάτε στην ακτή και μετά ηλιοθεραπεία!

Beach volley. Δύσκολο και τεχνικό άθλημα, αλλά με μεγάλη απώλεια θερμίδων. Δυναμώνει χέρια πλάτη, πόδια, γλουτούς και φυσικά κοιλιακούς. Τα πάντα δηλαδή.

Beach soccer. Ποδόσφαιρο στην άμμο. Πολύ επίκαιρο και λόγο του Euro που είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δεν θα το πρότεινα για τις κοπέλες γιατί αφενός έχει πολλούς τραυματισμούς, αφετέρου δεν είναι και ό, τι καλύτερο σαν εικόνα να σέρνεστε στην άμμο κορίτσια. Αλλά όπως λένε, περί ορέξεως...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα