29 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλιά μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα.

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές

τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

8 έως 9 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ο Σαούλ-Παύλος κεραυνοβολημένος από το φως του Αγίου Πνεύματος στο δρόμο για τη Δαμασκό»

Ερμηνεία: Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της μοίρας: Μια τεράστια εσωτερική δύναμη, συνδυασμένη με απέραντους πνευματικούς ορίζοντες. Ένα θάρρος απαλλαγμένο από γήινες φιλοδοξίες, η μέγιστη φυσική ή πνευματική μαχητικότητα. Ιδιοσυγκρασία ρήτορα, πολεμιστή ή κριτικού. Γοργό και παρατηρητικό μυαλό, γερά νεύρα, ικανότητα για εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας με ταχύτητα και συνέπεια.

Ο άνθρωπος εδώ είναι πιθανό ν' αγκαλιάσει την θρησκεία, γυρνώντας την πλάτη στον αθεϊσμό ή στον αγνωστικισμό ή να στρέψει τον εαυτό του σ' ένα υψηλότερο επίπεδο πίστης. Και ύστερα θα προσπαθήσει να αλλάξει τους άλλους, να γίνει ιεραπόστολος ή ένας κήρυκας της πνευματικής αλήθειας. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα φτάσει στην αλήθεια σταδιακά αλλά ξαφνικά και κεραυνοβόλα κι αμέσως θα υπηρετήσει τον σκοπό που αισθάνεται ότι του έχει ανατεθεί, τόσο αποφασιστικά και σταθερά, όσο τον προστάζει ο φλογερός χαρακτήρας του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο» Μαχάτμα Γκάντι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα