Aναταραχή στη Χαλκιδική μετά από προσαγωγές κατοίκων

Αναταραχή έχει προκληθεί στην Ιερισσό της Χαλκιδικής μετά την προσαγωγή τριών ατόμων το πρωί στην Ασφάλεια Πολύγυρου.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τους προσαχθέντες μετά την αναμενόμενη απελευθέρωσή τους έξω από το αστυνομικό τμήμα του χωριού τους αλλά και από την αστυνομική διεύθυνση Πολυγύρου.

Οι τρεις που προσήχθησαν το πρωί παραμένουν στην Αστυνομικη Διευθυνση Πολυγύρου ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και οι δικηγόροι που είναι στο πλευρό τους, μία γυναίκα βρίσκεται στην

ασφάλεια και ανακρίνεται από τις 6 το πρωί και συνεχίζει μολονότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει προκύψει κάτι επιβαρυντικό εναντίον της, όπως αναφέρει το seleo.gr.

Μαζί της βρίσκεται και ο σύζυγος της καθώς λίγες ώρες αργότερα και ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του τον σταμάτησαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στον Πολύγυρο όπου παραμένει μαζί με έναν ακόμη κάτοικο που προσήχθη νωρίτερα.

Για άλλη μία φορά οι δικηγόροι των κατοίκων δυσκολεύονται να πάρουν πληροφορίες καθώς οι αστυνομικοί της Χαλκιδικής δηλώνουν αναρμόδιοι λέγοντας πως την υπόθεση χειρίζεται πια, η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί κάνουν και έρευνες στο σπίτι της γυναίκας που έχουν προσαγάγει.Κάγκελα έχουν τοποθετηθεί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου όπου κρατούνται μέχρι τώρα οι τρεις προσαχθέντες κάτοικοι της Χαλκιδικής.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί ενίσχυση από τη Θεσσαλονίκη και ήδη διμοιρίες των ΜΑΤ κατευθύνονται προς την περιοχή. Οι δικηγόροι καταγγέλλουν ότι οι τρεις προσαχθέντες κρατούνται επί ώρες χωρίς να υπάρχει δικογραφία σε βάρος τους ενώ υπάρχουν φήμες για κατ' οίκον έρευνες χωρίς να υπάρχει σχετικό ένταλμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα