DAS WELT AUTO: Εγγυημένα μεταχειρισμένα από την KOSMOCAR

Στην αγορά των ελεγμένων και ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εισέρχεται η Kosmocar AE, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων VW στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας το πρόγραμμα Das Welt Auto.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πώλησης και ανταλλαγής εγγυημένων αυτοκινήτων που έχει δομηθεί σε πανευρωπαϊκή βάση, με την Kosmocar AE να έχει προσαρμόσει τα χαρακτηριστικά του στην ελληνική πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα Das Welt Auto προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκινήτα που έχουν περάσει από πιστοποιημένο έλεγχο

110 σημείων και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας από 6 έως 12 μήνες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει επίσης στον υποψήφιο αγοραστή την δυνατότητα να δοκιμάσει το αυτοκίνητο πριν το επιλέξει. Αν επίσης μετά την αγορά δεν μείνει ικανοποιημένος για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το ανταλλάξει εκ νέου – εντός 30 ημερολογιακών ημερών, στην κατάσταση που το παρέλαβε και να μην έχει διανύσει πάνω από 1.000 χλμ. – διαλέγοντας ένα άλλο μοντέλο, εφάμιλλης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιπροσθέτως και πέραν της εγγυήσεως, η Kosmocar AE προσφέρει στους πελάτες που έχουν επιλέξει αυτοκίνητο από το πρόγραμμα μεταχειρισμένων Das Welt Auto, χρηματοδότηση μέσω της Volkswagen Bank Hellas, ασφάλιση, οδική βοήθεια καθώς και την δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα εξοπλισμού.

Αναλυτικότερα, ο έλεγχος των 110 σημείων στα μεταχειρισμένα του προγράμματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων την εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα, της τροφοδοσίας, του συστήματος ψύξης, του κιβωτίου, των ηλεκτρικών, των φρένων και του συστήματος μετάδοσης.

Τα αυτοκίνητα κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες (Platinum-Gold-Silver) ανάλογα με την χρήση και την παλαιότητά τους.

Στην κατηγορία Platinum θα βρείτε μοντέλα έως 2 ετών που έχουν διανύσει έως 30.000 χλμ. Τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών ή 20.000 χλμ.

Στην κατηγορία Gold συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητα παλαιότητας από 2 έως 5 με ανώτατο όριο 70.000 χλμ. στο οδόμετρο. Και εδώ η εγγύηση είναι ενός χρόνου ή 20.000 χλμ.

Στην κατηγορία Silver θα βρείτε αυτοκίνητα από 5 έως 7 έτη με χρήση έως 120.000 χλμ. Η εγγύηση που δίδεται είναι 6 μήνων ή 10.000 χλμ.

Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης οδική βοήθεια για ένα χρόνο – με δυνατότητα επέκτασης – με κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο μέσω ειδικής γραμμής επικοινωνίας.

Τέλος, τα προγράμματα χρηματοδότησης είναι δύο: Το πρώτο αφορά αυτοκίνητα της κατηγορίας Platinum που προσφέρονται με προκαταβολή 30%, διάρκεια αποπληρωμής έως και 60 μήνες με ετήσιο επιτόκιο 9,9% (πλέον της εισφοράς 0,6%) ενώ το δεύτερο απαιτεί την ίδια προκαταβολή και τον χρόνο αποπληρωμής όμως με επιτόκιο 10,9% (συν εισφορά 0,6%) που αφορά στα μεταχειρισμένα των κατηγοριών Gold και Silver.

Προς το παρόν λειτουργεί ένας εκθεσιακός χώρος Das Welt Auto σε έκταση δύο στρεμάτων επί της Πειραιώς 7 στο Μοσχάτο Αττικής (τηλ. 210 9981156 – 210 9981167). Στα πλάνα της εταιρείας για το 2014 είναι η δημιουργία κι ενός δεύτερου χώρου – όχι απαραίτητα στην περιοχή της Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να συλλέξετε και στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί από την Kosmocar, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: www.dasweltauto.gr

Φώτης Ραΐσης
πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα