E-food.gr: Delivery με ένα κλικ χωρίς επιπλέον χρέωση

Το e-food.gr σας ανοίγει την όρεξη με τις πρωτοποριακές του ιδέες!

Mε καλοκαιρινή διάθεση και ειδικές προσφορές, στηρίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα Olympic Deals.

Από πού να ξεκινήσει κανείς όταν πρόκειται να μιλήσει για το e-food.gr

!

Τα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, επεκτείνεται μέσα στον Ιούλιο και στην Πάτρα αποδεικνύοντας περίτρανα ότι σε περιόδους κρίσης, κάποια επιχειρηματικά εγχειρήματα εξελίσσονται σε μεγάλες ευκαιρίες που θα πρέπει κάποιος να έχει διάθεση και σημαντικό χρόνο να αφιερώσει σε αυτές όπως έχουν δηλώσει οι συνιδρυτές του e-food.gr, κ. Απόστολος Αποστολάκης και Παμίνος Κυρκίνης.

Το e-food.gr έχοντας μέχρι τώρα «κακομάθει» τους χρήστες του πότε με το να κερνάει τις μπύρες του Euro (Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012) και πότε με το να δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο προσφέροντας δωρεάν γεύματα σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μπορούμε», συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο αυτή τη φορά με τα Olympic Deals.

Στηρίζοντας τους τηλεθεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, της μεγαλύτερης Αθλητικής Διοργάνωσης στον κόσμο, θα έχει αποκλειστικές προσφορές σε όσα εστιατόρια συμμετέχουν που θα παίζουν μόνο στο e-food.gr κατά τη διάρκεια των Olympic Games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ξεκινήσει μοναδική προσφορά από την Pizza Fan και αποκλειστικά για τις παραγγελίες μέσω του e-food.gr, 2 μεγάλες πίτσες με μόνο 9 ευρώ.

Επίσης, το e-food με το Summer Benefit, έρχεται να λύσει ένα από τα βασικά προβλήματα του καλοκαιριού που είναι ότι τα περισσότερα delivery μαγαζιά παραμένουν κλειστά με αποτέλεσμα να μην βρίσκει κανείς από πού να παραγγείλει. Στο e-food.gr, το πραγματικό όφελος έγκειται στο ότι είναι ορατά μόνο τα καταστήματα που είναι ανοιχτά. Έτσι, ο πεινασμένος χρήστης δε θα χρειάζεται να ψάχνει και να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του. Με λίγα μόνο κλικ παραγγέλνει από καταστήματα που είναι διαθέσιμα, εύκολα και γρήγορα.

Άλλωστε, στόχος του e-food.gr είναι να κάνει παιχνίδι την παραγγελία σας ώστε να απολαμβάνετε εύκολα και γρήγορα όχι μόνο το φαγητό σας αλλά και τις προσφορές που έχει εξασφαλίσει για εσάς!

Τι είναι το e-food.gr

Το e-food.gr είναι το website μέσω του οποίου μπορείτε να επιλέγετε από εκατοντάδες εστιατόρια και να παραγγέλνετε εύκολα, γρήγορα και έξυπνα απολαμβάνοντας παράλληλα ειδικά προνόμια. Ουσιαστικά, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο παραγγελίας delivery φαγητού μέσω internet στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με 300 και πλέον εστιατόρια που κάνουν delivery σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και δίνει μια ευρεία επιλογή παραγγελίας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κορυφαίες αλυσίδες delivery όπως Pizza Fan, Domino's, Pizza Hut, KFC, Η Πίτα του Παππού, Burgering House, Beer Academy, China Town, Far East, Il Gusto, Cook & Grill, Grill Point Ψυχογυιός, Home Pizza, The Sushi Bar, Il Palatino, Πάπρικα μέχρι και το τοπικό σουβλατζίδικο της γειτονιάς σας. Παράλληλα, με την καθημερινή

Keywords
Τυχαία Θέματα