H μαγική σου φράση

07:12 3/8/2012 - Πηγή: NewsBomb

Πως μια φράση μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία σου

Πριν από ακριβώς 2 χρόνια, έκανα το επταήμερο σεμινάριο Breakthrough to Success με τον μέντορά μου Jack Canfield, στο Scottsdsale στην Αριζόνα της Αμερικής. Ο Jack Canfield, θεωρείται ο νούμερο 1 coach της Αμερικής και έχει πουλήσει πάνω από 112 εκατομμύρια βιβλία σε 40 γλώσσες. Ήμασταν περίπου 300 άτομα από 48 διαφορετικές

χώρες. Το σεμινάριο έχει ως στόχο να σου δώσει εργαλεία για να πας την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο. Είναι ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει, και έχω κάνει πολλά!

Την Τρίτη μέρα, νιώθω πιο άνετα. Γενικά σαν άνθρωπος, θέλω τον χρόνο μου για να αρχίσω να μοιράζομαι προσωπικές πληροφορίες. Που θα το φανταζόμουν ότι 2 χρόνια μετά, πολλοί από τους συμμετέχοντες θα ήταν συνεργάτες μου και θα δημιουργούσαμε μαζί project προσωπικής ανάπτυξης που απευθύνονται σε ολόκληρη την υφήλιο... τότε ήμουν αφοσιωμένη στο να κρατάω τις άμυνές μου!

Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από τον Jack. Δεν έχω δει πιο συγκροτημένο άνθρωπο. Καμία έπαρση, αυθεντικός και ταπεινός. Είναι τόσο επιτυχημένος, (μπορεί να τον έχεις δει στην ταινία ή το βιβλίο The Secret), είναι εκατομμυριούχος, έχει φίλους όλα τα celebrities, εμείς χειροκρότημα και δεν τον αφήνουμε να μιλήσει και εκείνος.... εκεί. Πράος, στο θέμα, γεμάτος καλοσύνη. Συνειδητοποιώ ότι η συμπεριφορά του προέρχεται από το γεγονός ότι έχει εναρμονιστεί με την αυθεντικότητά του, την έχει αποδεχθεί και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι παραπάνω. Τον θαυμάζω.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα