OTE Double Play & OTE TV: Η 1η παράδοση!

Στον ΟΤΕ όταν λέμε ότι οι επιθυμίες σας είναι για μας έμπνευση, το εννοούμε.

Αφορμή για να δοκιμάσουμε τα αντανακλαστικά μας ήταν η πρόσφατη επικοινωνία που προέτρεπε τους πελάτες μας να συνδυάσουν τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες: ΟΤΕ DoublePlay και OTETV.

Σερφάροντας στο twitter και σε άλλα socialmedia, διαπιστώσαμε ότι ο

κόσμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σκηνή της διαφήμισης στην οποία η κοπέλα παραδίδει το «απόλυτο πακέτο» στον Θανάση. Πολλά tweets, όχι μόνο εκθείαζαν την ομορφιά της, αλλά αναρωτιόντουσαν αν υπήρχε πιθανότητα μιας εξίσου… εντυπωσιακής παράδοσης του πακέτου και στο δικό τους σπίτι!

Τότε, λοιπόν, μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα: στους ανυποψίαστους πελάτες μας, αντί για τον υπάλληλο courier ή/και τον τεχνικό του ΟΤΕ, να στείλουμε μια εντυπωσιακή κοπέλα να τους παραδώσει τον εξοπλισμό των υπηρεσιών, όπως ακριβώς και στη διαφήμιση.

Η υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου δεν ήταν καθόλου εύκολη και πήρε εβδομάδες προετοιμασίας και οργάνωσης, στην οποία συνεργάστηκαν διαφορετικές Διευθύνσεις του ΟΤΕ, η OgilvyAction, η BOLDOgilvy και η εταιρεία παραγωγής FOSS.

Υπήρξαν δυσκολίες που έπρεπε να υπερκεραστούν για να έρθει εις πέρας η αποστολή μας, αλλά στο τέλος καταφέραμε να παραδώσουμε το πακέτο με τον πιο αναπάντεχο τρόπο στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους μια εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα! Και για να τους ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη που διάλεξαν το «απόλυτο πακέτο», τους χαρίσαμε μια τηλεόραση, ένα tablet και ένα ασύρματο τηλέφωνο, αξίας περισσότερο από 1.000€ για να μπορούν να το χαρούν στο μέγιστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα