Α. Λοβέρδος: Ευπρόσδεκτη η πολιτική συνεργασία με τη ΔΗ.ΜΑΡ.

15:18 6/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Στο θέμα της συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ επανήλθε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ανοίγοντας ταυτόχρονα την πόρτα της συνεργασίας και με τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Το ενδεχόμενο συνεννόησης θα το πουν οι δύο αρχηγοί μετά τις 18 του μηνός ... ο Αντώνης Σαμαράς με τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του στο Bήμα FM,

ενώ χαρακτήρισε ευπρόσδεκτη, δόκιμη και πολύ λογική για την πολιτική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ μία ενδεχόμενη συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε, «η επιλογή μας κεντροαριστερή, αλλά μπροστά στο συμφέρον της πατρίδας κάτι άλλο δεν μπορεί να μπει μπροστά από αυτό περισσότερο ισχυρό».

Αναφορικά με ενδεχόμενο διχασμού στο ΠΑΣΟΚ από τις εσωκομματικές διαδικασίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτίμησε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «οι δυσκολίες της πατρίδας δεν επιτρέπουν διχασμούς πολυτελείας».

«Ο διχασμός του 2007 ήταν ένας άδικος διχασμός. Προκλήθηκε από πολύ συγκεκριμένους και γνωστούς ανθρώπους κι είναι ανεπίτρεπτος και απαράδεκτος για το 2012. Και κανείς δεν θα το επιτρέψει», υποστήριξε με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα