Αμπντούν: «Αξίζουμε τον τίτλο»

Την ευχή του να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και να κερδίσει πολλούς τίτλους, εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Αλγερινός άσος παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (26/3) συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, στην οποία μίλησε για τη φετινή του παρουσία στο «συγκρότημα» του Πειραιά,

την πορεία των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σε όλα τα... στρώματα του συλλόγου του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα «κλείσει» για μία ακόμα φορά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν φέτος και πιστεύω ότι αξίζουμε αυτόν τον τίτλο».

Αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από την Καβάλα κι αν περίμενε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο, δήλωσε: «Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος και πέρυσι είχε κερδίσει τον τίτλο, ήξερα πως με την ομάδα που έχουμε μπορούσαμε να πάρουμε».

Σε ερώτηση για το αν πίστευε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή στη βαθμολογία, απάντησε: «Πιστεύαμε στι δυνατότητές μας πάντα και παρόλο που παίξαμε τα διπλά παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό, δείχνει ότι έχουμε ένα δυναμικό χαρακτήρα».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα