Αυτή είναι η Μέταλιστ

Η Μέταλιστ Καρκίβ θα είναι πιθανότατα η αντίπαλος του Ολυμπιακού, εφόσον οι Πειραιώτες αποκλείσουν τη Ρούμπιν, στους «16» του Εuropa League και το Onsports σας παρουσιάζει την φετινή έκπληξη της διοργάνωσης, η οποία... δαγκώνει!

Η Μέταλιστ βαδίζει στα χνάρια της Σαχτάρ Ντόνετσκ, καθώς ποντάρει πολλά πάνω στους Λατινοαμερικάνους της, καθώς στην αναμέτρηση

με τη Σάλτσμπουργκ, την οποία «διέλυσε» με 4-0 στην Αυστρία, είχε στην ενδεκάδα της οκτώ «λάτιν»!

Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ταχύτητα αλλά και η πίεση στον αντίπαλο, κάτι το οποίο την οδήγησε μέχρι τους «32» ως αήττητη!

Συγκεκριμένα η Μέταλιστ δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, όπου βρίσκονταν ακόμα οι Αλκμάαρ, Αούστρια Βιέννης και Μάλμε, με τους Ουκρανούς να συγκεντρώνουν 14 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, αφήνοντας την Αλκμάαρ πίσω της με 8 βαθμούς.

Ο Μίρον Μάρκεβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα η οποία έχει ως στόχο να μπει «σφήνα» στις Σαχτάρ και Ντιναμό Κιέβου, καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ το πρωτάθλημα με την 3η θέση να είναι η καλύτερη που έχει να επιδείξει.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Μέταλιστ έχει δαπανήσει 45 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία διετία, επενδύοντας σε Αργεντινούς και Βραζιλιάνους, ενώ στην άμυνα δεσπόζει η παρουσία του Σενεγαλέζου Πάπα Γκουέγιε, ο οποίος είναι απροσπέλαστος.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα