Αυτός ήταν Παναθηναϊκός!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεπέρασε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Καβάλα ο Παναθηναϊκός που… διέλυσε τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με 84-58.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Ντέιβιντ Λόγκαν (14 πόντους), Δημήτρης Διαμαντίδης (11 πόντους), Πατ Καλάθης (11 πόντους), ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι οι παίκτες των πρασίνων σκόραραν στο συγκεκριμένο

ματς. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισαν οι Μιροσλάβ Τόντιτς και Γκάρντενερ Χολ οι οποίοι πέτυχαν από 23 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» από τη στιγμή που πάτησαν παρκέ και ξεκίνησε το παιχνίδι έδειξαν τις διαθέσεις τους απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε την ποιότητα να τους κοιτάξει στα μάτια. Με τον Ντέιβιντ Λόγκαν λοιπόν να ηγείται επιθετικά ο Παναθηναϊκός πήρε με το… καλημέρα ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στο συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στην άμυνα. Σε αντίθεση με την ομάδα των Ιλισίων το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν προσηλωμένο στις αμυντικές αρμοδιότητες με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 26-13.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα