Άγριο έγκλημα στην Τραγάνα- Την είχαν δέσει χειροπόδαρα

Ένα στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε σήμερα στην περιοχή της Τραγάνας με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με το στρώμα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε ένας συγγενής της ο οποίος ανησύχησε που δεν είχε εμφανιστεί σήμερα στο χωριό και πήγε στο σπίτι της για να διαπιστώσει αν όντως είχε συμβεί κάτι.

Έντρομος όταν έφτασε εκεί είδε το πτώμα της άτυχης γυναίκας το πάτωμα, ενώ το σπίτι ήταν άνω κάτω αφού όπως όλα δείχνουν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία σύμφωνα με πληροφορίες του

lamiastar.

Η τοπική κοινωνία όπως είναι λογικό είναι ανάστατη, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών που ερευνά το σπίτι για οποιοδήποτε στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει στους δράστες.

Λίγες ημέρες πριν πάντως η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα απατεώνων. Άγνωστοι την είχαν πλησιάσει και της είπαν ότι ο ανιψιός της τους χρωστά χρήματα. Εκείνη χωρίς να υποπτευθεί ότι πρόκειται για απατεώνες, τους έδωσε ως ενέχυρο όλα της τα χρυσαφικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα