ΑΚΕΛ: Τεκμηριωμένη η ανάλυση του Χριστόφια για το Κυπριακό

Για έναν ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο αντιμετώπισης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια για τις εξελίξεις στο Κυπριακό έκανε λόγο το Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ).

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Λουκαΐδης, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας «μέσα από ένα καθαρό πολιτικό λόγο κατέθεσε θέσεις και επιχειρήματα που επαναβεβαιώνουν τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία της στρατηγικής και της τακτικής του στο κυπριακό πρόβλημα».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λουκαΐδης επεσήμανε ότι ο κ.

Χριστόφιας κατέδειξε την τουρκική αδιαλλαξία, η οποία δεν επιτρέπει αισιοδοξία αναφορικά με τις προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ανέφερε ακόμη πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τεκμηρίωσε ότι το Εθνικό Συμβούλιο ενημερώνεται πλήρως και ολοκληρωμένα με τρόπο, όπως είπε, που ποτέ στο παρελθόν δεν συνέβαινε σε ανάλογο βαθμό.

Το Κίνημα Οικολόγων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «το μοναδικό νέο που προέκυψε από τη συνέντευξη του Προέδρου Χριστόφια είναι ότι ο ίδιος θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές του 2013».

Keywords
Τυχαία Θέματα