Αλεξανδρούπολη: Νεκροί μετανάστες μετά από καταδίωξη

Με αίμα βάφτηκε η καταδίωξη παράνομων μεταναστών που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλεξανρδούπολη.

Τρεις νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που προκάλεσαν οι δράστες.

Μάλιστα, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος φέρεται να είναι ο διακινητής των παράνομων μεταναστών κάηκε ζωντανός μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3:00 στο νότιο κόμβο Λυκόφης. Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ακολούθησε καταδίωξη από

περιπολικό του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου και κινούμενο στον κάθετο άξονα Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο, λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό (κόμβος Αρδανίου), το όχημα των δραστών εμβόλισε το περιπολικό του «FRONTEX», στο οποίο επέβαιναν δύο Αξιωματούχοι και ένας αστυνομικός. Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο των δραστών εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αγροτική έκταση και να προκληθεί πυρκαγιά.

Στη συνέχεια οι έξι παράνομοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο, για δύο μετανάστες ήταν ήδη αργά...

Απανθρακώθηκε ο διακινητής

Τραγικό θάνατο βρήκε ο οδηγός του οχήματος των δραστών, που σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται να είναι ο διακινητής των παράνομων μεταναστών.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, μετά την κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στο αυτοκίνητο εντόπισε απανθρακωμένο το πτώμα του άτυχου άνδρα στο θέση του οδηγού.

Keywords
Τυχαία Θέματα