Ανατολάκης: Γίνεται μαϊντανός ο κ. Φάκος

Αντίθετος με την κλήση του Ολυμπιακού από τον Ανδρέα Φάκο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό «Red On Air» ο Γιώργος Ανατολάκης αναφέρθηκε αρχικά στην κλήση του Ανδρέα Φάκου: «Ο κ. Φάκος ασχολείται τον τελευταίο καιρό με πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του σωστά και να μην βγαίνει σε κανάλια, σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και να

γίνεται -να το πω έτσι απλά- μαϊντανός.

Απ' ότι ξέρω οι εισαγγελείς κάνουν πρώτα τη δουλειά τους και κρίνονται από το αποτέλεσμα, ενώ στον κ. Φάκο γίνεται το αντίθετο. Χθες είδα σε όλα τα site ότι ο κ. Φάκος θέλει να καλέσει τον Ολυμπιακό για κάτι που δεν έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.Εύχομαι ο κ. Φάκος να μην πέσει στη φάκα των σκοπιμοτήτων, όπως αναφέρω στην ανακοίνωση που έβγαλα και περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να δω τι θα πει. Είναι αστεία πράγματα να υποστηρίζει ότι χάθηκαν κάποια έγγραφα. Κι εγώ το έμαθα και με έπιασαν τα γέλια. Δεν γίνεται να χάνουν έτσι έγγραφα. Ξέρουμε καλά πόσο σωστός είναι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο κι αυτό το ξέρουμε όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια. Όταν παίρνεις συγχαρητήρια από την UEFA, τότε όλα τα άλλα περισσεύουν».

Διαβάστε περισσότερα στο www.onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα