Άνοιξε βεντέτα Παπαμιμίκου - Χρυσής Αυγής

Σκληρή αντιπαράθεση φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή σχόλιο του πρώτου σε κυριακάτικη εφημερίδα πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ένα πλήρως συστημικό κόμμα, ανεξάρτητα από το πως θέλει το ίδιο να πλασάρεται.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανέφερε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όποτε οι βουλευτές της επιδιώκουν να προκαλέσουν εντάσεις, υπάρχουν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές.

Στη σημείωση αυτή του 35χρονου

δικηγόρου απάντησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Χρυσή Αυγή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Μα δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι καινούριο Αντρέα; Αν η Χρυσή Αυγή είναι συστημική, η ΝΔ τι είναι; Και από πότε παίρνει κρατική χρηματοδότηση, αφού μόλις πέρσι ξεπέρασε το 3% στις εθνικές εκλογές; Ποιος διορίζει τα "δικά του παιδιά" στην Βουλή; Μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς νομίζει πως η σαπίλα και ο νεποτισμός είναι χαρακτηριστικό όλων των κομμάτων. Είναι όντως χαρακτηριστικό όλων των αποκομμάτων του "συνταγματικού τόξου", αλλά η Χρυσή Αυγή ανήκει στο Ελληνικό τόξο και είναι εδώ για να ξεβρωμίσει την κόπρο του Αυγεία".

Η απάντηση του Γραμματέα της ΝΔ πάντως δεν άργησε να έρθει μέσω facebook και ήταν στο ίδιο ύφος: "Χαίρομαι που μέσα από την ιστοσελίδα της, επιτέλους η Χρυσή Αυγή αποδέχεται για πρώτη φορά πως είναι συστημικό κόμμα, λαμβάνει κανονικά τις χρηματοδοτήσεις και βολεύει τα δικά της παιδιά. Εξάλλου το τελευταίο είναι ευρέως γνωστό καθώς βουλευτής της παραιτήθηκε και στη συνέχεια τον διόρισαν ως υπάλληλο στη Βουλή. Είναι ευχάριστο που έστω και καθυστερημένα αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην αλήθεια..."

Keywords
Τυχαία Θέματα