Απλώς δεν σε γουστάρει

Δέκα ενδείξεις που θα έπρεπε να σας κάνουν να τρέξετε όσο πιο μακριά μπορείτε.


Μπορεί εσείς να χτυπιέστε στις φίλες σας πως το μελανούρι που γνωρίσατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι ο ένας και μοναδικός, το πιο λαμπρό αστέρι που μπροστά του δεν πιάνει μία ούτε ο «λυκάνθρωπος» Taylor Lautner, αλλά μάλλον όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει διαφορετική γνώμη.

Εάν φοράτε ωτοασπίδες κάθε φορά που η κολλητή σας προσπαθεί να σας πείσει να κάνετε κάποιο «block- delete» στο μελαχρινό αγόρι, τότε

διαβάστε την παρακάτω λίστα ευλαβικά. Βρίσκετε ομοιότητες με τη συμπεριφορά του το τελευταίο πεντάμηνο; Ε, τότε θυμηθείτε τον κλασσικό Μαραθώνιο και ξεκινήστε το τρέξιμο από τώρα.
• Χρησιμοποιεί το σπίτι σας σαν ξενοδοχείο, αλλού όμως τρώει, αλλού πίνει και μάλλον αλλού πάει και ξεδίνει.
• Βγαίνετε έξω για ποτό σε ένα από τα πιο ωραία μπαρ της πόλης. Εκείνος αντί να σας κοιτάζει στα μάτια παίζει με το κινητό του, στέλνει μηνύματα και αδιαφορεί παντελώς για κάθε σας κίνηση.
Πηγαίνετε σινεμά στην αγαπημένη του ταινία. Μόνο που αυτός αντί να σας πνίξει στην αγκαλιά του μάλλον προτιμά τα ποπ κορν και σας γυρνάει την πλάτη επιδεικτικά.
• Αποφασίζετε να το ρίξετε στον αθλητισμό και επιλέγετε το bowling της γειτονιάς. Όταν φτάνει στο ταμείο για να δηλώσει τα ονόματά σας έχει ήδη ξεχάσει πώς σας λένε.

Διαβάστε περισσότερα: www.queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα