Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια έως 22 Ιουνίου

Βρε καλώς τονε τον Κρόνο! Καιρό είχαμε να δούμε τον «παππού» στις επάλξεις και ομολογώ πως η επανεμφάνιση του είναι αρκούντως δυναμική. Τα τετράγωνά του με τον Ερμή αλλά και με τον Ήλιο (ως αστρικός), κτυπούν ποικίλα «καμπανάκια», επισημαίνοντας πως «το διάλειμμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα»!

Το Ποσειδώνιο ασαφές και απατηλό κλίμα των προηγούμενων ημερών αντικαθίσταται τάχιστα από τις ρεαλιστικές διαπιστώσεις και τις αναπόφευκτες διαψεύσεις φρούδων ελπίδων.

Και παρ' ότι «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου», σίγουρα προλαβαίνουμε ακόμη να αξιολογήσουμε και

να βάλουμε σε μια τάξη σκέψεις, σχέδια και αντικείμενα, ενώ το επίσης σωστό και πρέπον θα είναι να ανασκουμπωθούμε και να αρχίσουμε τις δουλειές. Είναι γνωστό πως ο Κρόνος... ηδονίζεται, όταν μας αναθέτει εργασίες και οι απανταχού πιστοί του ανταποκρίνονται αυτόματα στις επιταγές του, κάνοντας την καθημερινότητά τους τόσο δύσκολη και περίπλοκη, ώστε ο ορκισμένος εχθρός της διασκέδασης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα